1 | Gıda kaynaklı patojen mikroorganizmaların sınıflandırılması ve genel özellikleri | [1]sf. 1-7 |
2 | Gıda kaynaklı mikrobiyal hastalıkların sınıflandırılması ve tanımlanması | [1]sf. 8-14 |
3 | Mikroorganizmaların vücuda alınma yolları ve enfeksiyonun yolları, mikrobiyal patojenite ve virülans faktörler | [1]sf. 15-20 |
4 | Patojen mikroorganizmalara karşı savunma mekanizmaları | [1]sf. 21-27 |
5 | Gıda kaynaklı intoksikasyon etmeni patojen bakteriler; epidomiyolojileri, virülans faktörleri ve patojenite mekanizmaları | [1]sf. 28-34 |
6 | Gıda kaynaklı intoksikasyon etmeni patojen bakteriler; epidomiyolojileri, virülans faktörleri ve patojenite mekanizmaları | [1]sf. 35-41 |
7 | Gıda kaynaklı intoksikasyon etmeni patojen bakteriler; epidomiyolojileri, virülans faktörleri ve patojenite mekanizmaları | [1]sf. 42-48 |
8 | Gıda kaynaklı toksienfeksiyon etmeni patojen bakteriler; epidomiyolojileri, virülans faktörleri ve patojenite mekanizmaları | [1]sf. 49-55 |
9 | Gıda kaynaklı toksienfeksiyon etmeni patojen bakteriler; epidomiyolojileri, virülans faktörleri ve patojenite mekanizmaları | [1]sf. 56-62 |
10 | Gıda kaynaklı invazif enfeksiyon etmeni patojen bakteriler; epidomiyolojileri, virülans faktörleri ve patojenite mekanizmaları | [1]sf. 63-68 |
11 | Gıda kaynaklı invazifenfeksiyon etmeni patojen bakteriler; epidomiyolojileri, virülans faktörleri ve patojenite mekanizmaları | [1]sf. 69-74 |
12 | Gıda kaynaklı invazifenfeksiyon etmeni patojen bakteriler; epidomiyolojileri, virülans faktörleri ve patojenite mekanizmaları | [1]sf. 75-80 |
13 | Gıda kaynaklı patojen bakterilerin gelişimlerinin kontrolü | [1]sf. 81-86 |
14 | Gıda kaynaklı patojen bakterilerin gıdalardan izolasyonu, gıdalarda belirlenmesinde yeni ve hızlı teknikler | [1]sf. 87-94 |