1 | Gıda kaynaklı patojen mikroorganizmaların sınıflandırılması ve genel özellikleri | [4] s. 3-19, [6] s.1-10 |
2 | Gıda kaynaklı mikrobiyal hastalıkların sınıflandırılması ve tanımlanması | [1] s. 1-14, [5] s.10-22) |
3 | Mikroorganizmaların vücuda alınma yolları ve enfeksiyonun yolları, mikrobiyal patojenite ve virülans faktörler | [1] s. 93-110, [5] s. 23-37) |
4 | Patojen mikroorganizmalara karşı savunma mekanizmaları | [1] s. 51-91, [5] s. 38-67 |
5 | Gıda kaynaklı intoksikasyon etmeni patojen bakteriler; epidomiyolojileri, virülans faktörleri ve patojenite mekanizmaları | [1] s.113-132, [2]s.353-371, [3] s. 389-397, [5] s. 67-86 |
6 | Gıda kaynaklı intoksikasyon etmeni patojen bakteriler; epidomiyolojileri, virülans faktörleri ve patojenite mekanizmaları | [1] s.149-162,[2] s.288-304, [3] s.371-384, [5] s.86-104 |
7 | Gıda kaynaklı intoksikasyon etmeni patojen bakteriler; epidomiyolojileri, virülans faktörleri ve patojenite mekanizmaları | [1] s. 135-146, [2] s. 327-336, [5] s. 105-115 |
8 | Gıda kaynaklı toksienfeksiyon etmeni patojen bakteriler; epidomiyolojileri, virülans faktörleri ve patojenite mekanizmaları | [1] s. 183-198, [2] s.171-191, [3] s. 129-147, [5] s. 116-129 |
9 | Gıda kaynaklı toksienfeksiyon etmeni patojen bakteriler; epidomiyolojileri, virülans faktörleri ve patojenite mekanizmaları | [1] s. 241-251, [2] s.228-264, [3] s.113-123, [5] s. 130-145 |
10 | Gıda kaynaklı invazif enfeksiyon etmeni patojen bakteriler; epidomiyolojileri, virülans faktörleri ve patojenite mekanizmaları | [1] s.253-264, [2] s.119-215, [3] s.217-221, [5] s. 146-164 |
11 | Gıda kaynaklı invazifenfeksiyon etmeni patojen bakteriler; epidomiyolojileri, virülans faktörleri ve patojenite mekanizmaları | [1] s.201-214, [2] s.159-170, [3] s.165-177, [4] s. 181-212, [5] s. 165-182 |
12 | Gıda kaynaklı invazifenfeksiyon etmeni patojen bakteriler; epidomiyolojileri, virülans faktörleri ve patojenite mekanizmaları | [1] s.165-180, [2] s.265-287, [3] s.239-250, [4] s.522-543, [5] s.183-202 |
13 | Gıda kaynaklı patojen bakterilerin gelişimlerinin kontrolü | [2] s.495-577, [5] s. 203-220 |
14 | Gıda kaynaklı patojen bakterilerin gıdalardan izolasyonu, gıdalarda belirlenmesinde yeni ve hızlı teknikler | [2] s. 697-752, [4] s.181-206, [5] s. 221-243 |