1 | Ham yağların bileşimi | [1] |
2 | Rafinasyonun temel prensipleri | [1] |
3 | Ham yağda çözünmeyen partiküller | [1] |
4 | Yapışkan maddelerin uzaklaştırılması | [1], [2] |
5 | Ham yağlarda serbest asitliğin giderilmesi | [1], [2] |
6 | Ham yağlarda serbest asitliğin giderilmesi | [1], [2] |
7 | Ham yağlarda serbest asitliğin giderilmesi | [1], [2] |
8 | Ham yağlarda renk açma | [1], [2] |
9 | Ham yağlarda renk açma | [1], [2] |
10 | Ham yağlarda renk açma | [1], [2] |
11 | Ham yağlarda koku giderme | [1], [2] |
12 | Ham yağlarda koku giderme | [1], [2] |
13 | Ham yağlarda koku giderme | [1], [2] |
14 | Rafinasyon işlemindeki girdilerin ve rafine yağ maliyetinin hesaplanması | [1] |