GDM7108 / YEMEKLİK YAĞ RAFİNASYONU

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Ham yağların bileşimi[1]
2Rafinasyonun temel prensipleri[1]
3Ham yağda çözünmeyen partiküller[1]
4Yapışkan maddelerin uzaklaştırılması[1], [2]
5Ham yağlarda serbest asitliğin giderilmesi[1], [2]
6Ham yağlarda serbest asitliğin giderilmesi[1], [2]
7Ham yağlarda serbest asitliğin giderilmesi[1], [2]
8Ham yağlarda renk açma[1], [2]
9Ham yağlarda renk açma[1], [2]
10Ham yağlarda renk açma[1], [2]
11Ham yağlarda koku giderme[1], [2]
12Ham yağlarda koku giderme[1], [2]
13Ham yağlarda koku giderme[1], [2]
14Rafinasyon işlemindeki girdilerin ve rafine yağ maliyetinin hesaplanması[1]