GDM7114 / GIDA İŞLEMEDE EKSTRÜZYON TEKNİKLERİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Ekstrüzyon teknolojisine giriş[1] s.1-12, [3] s.251-252
2Farklı gıdalarda ekstrüder seçimi, dizaynı ve kullanımı[1] s.13-28, [3] s.253-255
3Gıdaların ekstrüzyonu için ham materyal[1] s.29-51, [3] s.256-258
4Ekstrüzyon sırasında besinsel değişim[1] s.53-72, [3] s.259-262
5Ekstrüzyon sırasında reolojik özelliklerin değişimi[1] s.73-122, [3] s.263-264
6Gıda atıklarının ekstrüzyonda kullanılması[1] s.125-168, [3] s.264-265
7Bazı gıdaların ekstrüzyon ile üretilmesi [1] s.173-215, [3] s.265-266
8Ekstrüzyonda kalite kriterleri [1] s.216-238, [3] s.266-267
9Tek vidalı ekstrüderler[1] s.243-293, [2] s. 241-245
10Çift vidalı ekstrüderler[1] s.294-306, [2] s. 246-252
11Endüstriyel uygulamalar[1] s.311-344, [2] s. 252-256
12Endüstriyel uygulamalar[1] s.351-386, [2] s. 257-259
13Yeni teknolojik uygulamalar[1] s.393-459, [2] s. 259-263
14Yeni teknolojik uygulamalar[1] s.465-504, [2] s. 264-269