GDM7119 / GIDA SEÇİMİ VE TÜKETİCİ ALGISI

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Giriş[1] s 03-15, [2] s 01-12
2Tüketicilerin besin seçimlerini etkileyen temel etmenler[1] s 03-15, [2] s 01-12
3Duyusal özellikler[1] s 143-157
4Çevresel etmenler[1] s 33-43, [2] s 79-89
5Besin seçiminde teoriler[2] s 133-144
6Tüketici besin tercihinde risk, yarar ve güven algıları[2] s 215-226
7Ürün katkısı ve tüketici besin tercihi[1] s 387-403
8Tüketici besin tercihinde marka ve besin etiketi[1] s 33-43
9Tüketici besin tercihinde tekstür ve diyet[1] s 133-142
10Beyin histamini yeme ve içme davranışlarını etkileri[1] s 319-336
11Besin seçimi ve yeme bozuklukları[2] s 239-250
12Televizyon ve yemek seçimi[1] s 973-986
13Çocuklukta besin seçimi[1] s 505-514
14Besin neofibisi[1] s 707-724