Anasayfa
English
İletişim
Hızlı Erişim
Akademik Takvim
Anketler
Bilgi Edinme
Bilgi Paketi
Diş Hekimliği Fakültesi Randevu
Etkinlik Talep Formu
NOHU Login
NUBulut
Öğrenci e-posta
Personel e-posta
Telefon Rehberi
Uzaktan Eğitim Sistemi
Yemek Menü
Yemekhane Sanal Pos
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ
Bilgi Paketi
Kurum Hakkında Bilgi
Üniversite Senatosu ve Yönetim Kurulu
Organizasyon Şeması
Akademik Takvim
Genel Bilgi
Genel Giriş Koşulları
Genel Kayıt Prosedürleri
Kurallar ve Yönetmelikler
Önceki Dönemlerin Tanınması
Diploma Eki
Akademik Danışmanlık Düzenlemeleri
AKTS Kredi Dağılımı
İsim ve Adres Bilgileri
Derece Programları
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans
Doktora
Course Catalogue For Exchange Students
Öğrenciler için Genel Bilgiler
Yaşam Giderleri
Barınma Olanakları
Beslenme Olanakları
Sağlık Hizmetleri
Sigorta
Öğrenme Olanakları
Kültürel ve sosyal Faaliyetler
Sportif ve Boş Zaman Faaliyetleri
Öğrenci Kulüpleri
Uluslararası Programlar
Dil Politikası ve Kurslar
Staj
Burs Olanakları
Engelli Öğrenci Olanakları
Öğrenci İşleri
Değişim Öğrencileri için Pratik Bilgiler
Niğde'de Yaşam
GDM7119 / GIDA SEÇİMİ VE TÜKETİCİ ALGISI
DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ
Hafta
Konular
Öğrenme Kaynakları
1
Giriş
[1] s 03-15, [2] s 01-12
2
Tüketicilerin besin seçimlerini etkileyen temel etmenler
[1] s 03-15, [2] s 01-12
3
Duyusal özellikler
[1] s 143-157
4
Çevresel etmenler
[1] s 33-43, [2] s 79-89
5
Sürdürülebilir besin seçiminde teoriler
[2] s 133-144
6
Tüketici besin tercihinde risk, yarar ve güven algıları
[2] s 215-226
7
Ürün katkısı ve tüketici besin tercihi
[1] s 387-403
8
Tüketici besin tercihinde marka ve besin etiketi
[1] s 33-43
9
Tüketici besin tercihinde tekstür ve diyet
[1] s 133-142
10
Beyin histamini yeme ve içme davranışlarını etkileri
[1] s 319-336
11
Besin seçimi ve yeme bozuklukları
[2] s 239-250
12
Televizyon ve yemek seçimi
[1] s 973-986
13
Çocuklukta besin seçimi
[1] s 505-514
14
Besin neofibisi
[1] s 707-724
Loading…