GKK1008 / GIDA MİKROBİYOLOJİSİ I

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Gıdalarda Mezofilik Aerobik Bakteri Sayımı, Gıdalarda Koliform Bakteri Sayımı[1], [2]
2Gıdalarda Koliform Bakteri Sayımı, Gıdalarda Enterococcus (Fekal Streptokok) Sayımı[1], [2]
3Gıdalarda Enterococcus (Fekal Streptokok) Sayımı, Gıdalarda Maya ve Küf Sayımı[1], [2]
4Gıdalarda Salmonella Aranması[1], [2]
5Gıdalarda Staphylococcus aureus Sayımı, Gıdalarda Clostrıdıum perfırıngens Sayımı[1], [2]
6Gıdalarda Clostrıdıum perfırıngens Sayımı, Gıdalarda Bacillus cereus Aranması[1], [2]
7Gıdalarda Bacillus cereus Aranması, Gıdalarda Lısterıa monoyctogenes Sayımı[1], [2]
8Gıdalarda Lısterıa monoyctogenes Sayımı, Gıdalarda Pseudomonas aeruginosa Aranması[1], [2]
9Çiğ Sütlerde Mikrobiyolojik Analizler[1], [2], [4]
10Çiğ Sütlerde Mikrobiyolojik Analizler, Sütte Mikrobiyolojik Analizler[1], [2], [4]
11Sütte Mikrobiyolojik Analizler, Süt Ürünlerinde Mikrobiyolojik Analizler[1], [2], [4]
12Süt Ürünlerinde Mikrobiyolojik Analizler, Sularda İndikatör Mikroorganizma Analizleri[1], [2], [3]
13Sularda İndikatör Mikroorganizma Analizleri, Sularda Patojen Mikroorganizma Analizleri[1], [2], [3]
14Sularda Patojen Mikroorganizma Analizleri[1], [2], [3]