GKK1010 / SÜT VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ I

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1              
2              
3              
4              
5              
6              
7              
8              
9              
10              
11              
12              
13              
14              
15              
16               
17               
18               
19               
20               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

GKK1010 / SÜT VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ I
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Süt ve ürünlerinden numune almak
2Çiğ sütlerin işlenmeye uygunluğunu belirlemek
3Süt analizlerini yapmak/değerlendirmek
4Peynir analizlerini yapmak/değerlendirmek