GKK1010 / SÜT VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ I

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Süt ve Ürünlerinde Fiziksel ve Kimyasal Analizler İçin Numune Alma. Süt ve Ürünlerinden Mikrobiyolojik Analiz İçin Numune Alma1
2Çiğ Sütlerde Duyusal Analizler. Koruyucu ve Nötralize Edici Madde Tayini1
3Koruyucu ve Nötralize Edici Madde Tayini. Çiğ Sütlerde Kirlilik Testi1
4Sütte Antibiyotik ve İnhibitör Madde Aranması1
5Çiğ Sütte Asitlik Tayini1
6Çiğ Sütte Yoğunluk Tayini. Çiğ Sütte Kuru Madde Tayini1
7Çiğ Sütte Yağ Tayini1
8Sütte Özgül Ağırlık Tayini. Sütte Protein Tayini1
9Sütte Protein Tayini. Sütlerde Homojenizasyon Kontrolü1
10Sütlerde Isıl İşlem Kontrolü1
11Peynirde Duyusal Analizler1
12Peynirde Fiziksel Analizler1
13Peynirde Kimyasal Analizler1
14Peynirde Kimyasal Analizler1