GKK2002 / ET ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ II

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Sucuklarda Duyusal Analizler1.2,3
2Sucuğun Kimyasal Özellikleri1.2,3
3Sucuğun Kimyasal Özellikleri1.2,3
4Emülsiyon Tipi Et Ürünlerinde Duyusal Analizler1.2,3
5Emülsiyon Tipi Et Ürünlerinin Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri1.2,3
6Emülsiyon Tipi Et Ürünlerinin Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri1.2,3
7Pastırmanın Duyusal Özellikleri1.2,3
8Pastırmanın Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri1.2,3
9Pastırmanın Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri1.2,3
10Kavurmanın Duyusal Özellikleri. Kavurmanın Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri1.2,3
11Kavurmanın Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri1.2,3
12Konserve Et Ürünlerinin Duyusal Özellikleri1.2,3
13Konserve Et Ürünlerinin Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri1.2,3
14Konserve Et Ürünlerinin Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri1.2,3