GKK2010 / MEYVE SEBZE VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ II

DERS HAKKINDA GENEL BİLGİLER

  
Dersin Kodu Dersin Yarıyılı/Yılı   Dersin Türü   Dersin Seviyesi   Dersin Öğretim Dili
     
  
Dersin Adı Teori Uygulama AKTS
Dersin İngilizce Adı
Dersin Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Yardımcı Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Amacı
Dersin Kısa İçeriği
Önkoşullar

DERSİN HEDEFLERİ
 
DERSİN HEDEFLERİ 
1Standartlara uygun olarak meyve suyu analizlerini yapabilme.
2Standartlara uygun olarak sirke analizlerini yapabilme.
3Standartlara uygun olarak salça analizlerini yapılabilme
4Standartlara uygun olarak meyve sebze konserveleri analizlerini yapabilme
5Meyve-sebze endüstrisinde ürün üretim proseslerini gerçekleştirebilmek.
6Meyve-sebze endüstrisinde sürdürülebilir üretim stratejileri geliştirebilmek.
 
DERSİN KATEGORİSİ
DERSİN KATEGORİSİ DERSİN YÜZDESİ
Meslek Bilgisi Dersleri
Uzmanlık/Alan Bilgisi Dersi