GKK2010 / MEYVE SEBZE VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ II

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

Hafta 
Konular 
Öğrenme Kaynakları 
1Meyve Sebze Endüstrisinde Sürdürülebilir Üretim Teknolojileri1, 2
2Meyve Suyu Üretim Teknolojisi ve Duyusal Analizler1, 2
3Meyve Suyunda Fiziksel Analizler1, 2
4Meyve Suyunda Kimyasal Analizler1, 2
5Meyve Suyunda Mikrobiyolojik Analizler1, 2
6Sirke Üretim Teknolojisi ve Duyusal Analizler1, 2
7Sirkede Fiziksel ve Kimyasal Analizler1, 2
8Salça Üretimi ve Salçada Duyusal Analizler1, 2
9Salçada Fiziksel ve Kimyasal Analizler1, 2
10Salçada Mikrobiyolojik Analizler1, 2
11Konserve Üretim Teknolojisi1, 2
12Konservelerde Duyusal ve Fiziksel Analizler1, 2
13Konservelerde Kimyasal Analizler1, 2
14Konservelerde Mikrobiyolojik Analizler1, 2