1 | Meyve Sebze Endüstrisinde Sürdürülebilir Üretim Teknolojileri | 1, 2 |
2 | Meyve Suyu Üretim Teknolojisi ve Duyusal Analizler | 1, 2 |
3 | Meyve Suyunda Fiziksel Analizler | 1, 2 |
4 | Meyve Suyunda Kimyasal Analizler | 1, 2 |
5 | Meyve Suyunda Mikrobiyolojik Analizler | 1, 2 |
6 | Sirke Üretim Teknolojisi ve Duyusal Analizler | 1, 2 |
7 | Sirkede Fiziksel ve Kimyasal Analizler | 1, 2 |
8 | Salça Üretimi ve Salçada Duyusal Analizler | 1, 2 |
9 | Salçada Fiziksel ve Kimyasal Analizler | 1, 2 |
10 | Salçada Mikrobiyolojik Analizler | 1, 2 |
11 | Konserve Üretim Teknolojisi | 1, 2 |
12 | Konservelerde Duyusal ve Fiziksel Analizler | 1, 2 |
13 | Konservelerde Kimyasal Analizler | 1, 2 |
14 | Konservelerde Mikrobiyolojik Analizler | 1, 2 |