| 1 | Asitlik Düzenleyici İlavesi Yapmak | |
| 2 | Antimikrobiyal İlavesi Yapmak | |
| 3 | Antioksidan İlavesi Yapmak | |
| 4 | Dokusal Yapıyı Düzenlemek İçin Katkı Maddeleri Kullanmak | |
| 5 | Dokusal Yapıyı Düzenlemek İçin Katkı Maddeleri Kullanmak | |
| 6 | Renklendiricileri Kullanmak | |
| 7 | Lezzet Artırıcıları Kullanmak | |
| 8 | Tatlandırıcıları Kullanmak | |
| 9 | Tatlandırıcıları Kullanmak | |
| 10 | Zenginleştirici Katkıları Kullanmak | |
| 11 | Starterleri Kullanmak | |
| 12 | Enzimleri Kullanmak | |
| 13 | Taşıyıcıları Kullanmak | |
| 14 | Çözgenleri Kullanmak | |