HUT3011 / FIELD CROPS

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
11. Soya, kolza, ayçiçeği. aspir gibi yağlı tohum bitkilerinin üretim verileri, hayvan ve insan beslenmesindeki rolleri, endüstriyel ham madde olarak kullanımı[1] p 5-22
22. Soya, kolza, ayçiçeği. aspir gibi yağlı tohum bitkilerinin bitkisel ve ekolojik özellikleri, yetiştirme teknikleri[1] 3, 2-64
33. Soya, aspir, kolza, ayçiçeği gibi yağlı tohumların hasat sonrası fizyolojileri, depolama koşulları[1] p 65-82
44. Patates, tatlı patates, hayvan pancarı ve şeker pancarı gibi nişasta-şeker bitkilerinin üretim verileri, hayvan ve insan beslenmesindeki rolü, endüstriyel ham madde olarak kullanılması, bitkisel ve ekolojik özellikleri[2] p 6-28
55. Patates, tatlı patates, hayvan pancarı ve şeker pancarı gibi nişasta-şeker bitkilerinin yetiştirme teknikleri, hasat sonrası fizyolojisi, depolama koşulları[2] p 35-59, [3] p 28-53
66. Pamuk ve diğer lif bitkilerinin tekstil endüstrisi için önemi ve ekolojik istekleri ve yetiştirme teknikleri[4] p 43-58, [6] p 56-71
77. Kültürel uygulamaların lif gelişimi ve kalitesi üzerine etkileri, hasat ve yetiştirme işlemleri ve standardizasyonlar[5] p 34-61
88. Tahıl ve baklagillerin hayvan ve insan beslenmesindeki önemi, endüstriyel ham madde olarak kullanımı, [7] p 30-47
99. Tahıl ve baklagillerin bitkisel ve ekolojik özellikleri ve yetiştirme teknikleri[8] p 68-82
1010. Tahıl ve yemeklik baklagillerin hasat sonrası fizyolojileri ve depolama koşulları[9] p 76-91
1111.Tahıl ve yemeklik baklagillerin hasat sonrası fizyolojileri ve depolama koşulları [9] p 76-91
1212. Tıbbi ve Aromatik bitkilerin önemi ve sınıflandırılması [10] p 53-74
1313. Tıbbi ve aromatik bitkilerin genel yetiştirme teknikleri, kurutma ve depolama koşulları[11] p 67-83
1414. Tıbbi ve aromatik bitkilerin ikincil maddeleri, uçucu yağ asitleri bileşenleri[12] p 73-92