1 | 1. Arıoğlu, H.H., 2007. Yağ Bitkileri. Ç.Ü. Ziraat Fakültesi Yayınları No:220, Adana |
2 | 2. Arıoğlu, H.H., 2000. Nişasta ve Şeker Bitkileri. Ç.Ü. Ziraat Fakültesi Yayınları No:188, Adana |
3 | 3. Er, C., Uranbey, S., 1998. Nişasta ve Şeker Bitkileri. A.Ü. Ziraat Fakültesi Yayın No: 1504, Ankara |
4 | 4. DEMPSEY, J.M., 1975. Fiber Crops. The University Presses of Florida Press, Gainesville, Florida, USA. |
5 | 5. Mert, M., 2007. Pamuk Tarımının Temelleri. TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası, Teknik yayınlar Dizisi No: 7, s.s. 282, Ankara. |
6 | 6. Mert, M., 2009. Lif Bitkileri. NOBEL Yayınları No: 1446, s.s. 277, Ankara. |
7 | 7. ŞEHİRALİ,S., 1988. Yemeklik Tane Baklagiller. Ankara Üniv.Zir.Fak., Yayınları No:1089, Ders Kitabı:314. S |
8 | 8. AZKAN,N., 2002. Yemeklik Tane Baklagiller (IV. Baskı), Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Ders Notları No: 40 BURSA. |
9 | 9. UMME8. RFIELD,R.J., ROBERTS, E.H., 1985. Grain Legume Crops. Collins ISBN 0-00-383037-3 |
10 | 10. AYDAR, H., 2009. Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Bilimi ve Teknolojisi. Süleyman Demirel Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Yayın No:51. |