HUT4022 / DAIRY CATTLE NUTRITION AND MILK COMPOSITION

DERS HAKKINDA GENEL BİLGİLER

  
Dersin Kodu Dersin Yarıyılı/Yılı   Dersin Türü   Dersin Seviyesi   Dersin Öğretim Dili
     
  
Dersin Adı Teori Uygulama AKTS
Dersin İngilizce Adı
Dersin Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Yardımcı Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Amacı
Dersin Kısa İçeriği
Önkoşullar

DERSİN HEDEFLERİ
 
DERSİN HEDEFLERİ 
11. Süt kompozisyonunu etkileyen faktörler
22. Süt proteinini üzerine beslemenin etkisi
33. Rumen mikroplarının etkisi
44. Karbonhidrat kaynakları ve sindirim yerinin etkisi
55. Süt sığırlarının yemlenmesinde uygulanan, süt bileşenleri üzerine etkili olan beslenme stratejileri, süt üzerine etkili olan nitrojen kullanım etkinliğinin iyileştirilmesi
66. Kaba yem kalitesinin etkisi
 
DERSİN KATEGORİSİ
DERSİN KATEGORİSİ DERSİN YÜZDESİ
Meslek Bilgisi Dersleri