HUT4022 / DAIRY CATTLE NUTRITION AND MILK COMPOSITION

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
11. Sütün kompozisyonu ve süt kompozisyonun sürdürülebilirliği[1] p 70-78
22. Kolostrumun kompozisyonu[1] p 79-83
33. Sütün kompozisyonunu etkileyen faktörler[1] p 84-92
44. Süt kompozisyonunda normal varyasyon kaynakları[7] p 6-10
55. Yem tüketimi ve pik dönemde süt verimi[7] 10-16
66. Süt proteinini etkileyen beslenme faktörleri[6] p 203-207
77. Rumen mikroplarının etkisi[7] p 16-19
88. Rumende parçalanmayan protein ve non protein nitrojenin etkisi[7] p 19-25
99. Karbonhidrat kaynakları ve sindirim yerinin etkisi[ 8] p 3598-3628
1010. Rasyondaki yağın etkisi[7] p 26-31, [5] p 20-26, [3] p 3244–3257
1111. Süt yağı sentezini inhibe eden ürünlerin sınırlandırılması[7] p 32-36
1212. Asidosisin süt bileşenleri üzerine etkisi[7] p 32-35
1313. Süt ineklerinin beslenmesinde süt bileşenleri üzerine etkili olan besleme stratejilerinin uygulanması[7] p 32-45
1414. Kaba yem kalitesinin etkisi[7] p 46-53