1 | 1. Sütün kompozisyonu ve süt kompozisyonun sürdürülebilirliği | [1] p 70-78 |
2 | 2. Kolostrumun kompozisyonu | [1] p 79-83 |
3 | 3. Sütün kompozisyonunu etkileyen faktörler | [1] p 84-92 |
4 | 4. Süt kompozisyonunda normal varyasyon kaynakları | [7] p 6-10 |
5 | 5. Yem tüketimi ve pik dönemde süt verimi | [7] 10-16 |
6 | 6. Süt proteinini etkileyen beslenme faktörleri | [6] p 203-207 |
7 | 7. Rumen mikroplarının etkisi | [7] p 16-19 |
8 | 8. Rumende parçalanmayan protein ve non protein nitrojenin etkisi | [7] p 19-25 |
9 | 9. Karbonhidrat kaynakları ve sindirim yerinin etkisi | [ 8] p 3598-3628 |
10 | 10. Rasyondaki yağın etkisi | [7] p 26-31, [5] p 20-26, [3] p 3244–3257 |
11 | 11. Süt yağı sentezini inhibe eden ürünlerin sınırlandırılması | [7] p 32-36 |
12 | 12. Asidosisin süt bileşenleri üzerine etkisi | [7] p 32-35 |
13 | 13. Süt ineklerinin beslenmesinde süt bileşenleri üzerine etkili olan besleme stratejilerinin uygulanması | [7] p 32-45 |
14 | 14. Kaba yem kalitesinin etkisi | [7] p 46-53 |