HUT4035 / MEAT TECHNOLOGY

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1             
2              
3           
4               
5               
6               
7               
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

HUT4035 / MEAT TECHNOLOGY
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Etin sağlıklı ve dengeli beslenme açısından önemini kavrama
2Kasaplık hayvanları tanıma, onların ekspertizini yapabilme
3Kasaplık hayvanlarda otun ete dönüşüm mekanizmasını kavrayabilme
4Etlerin çeşitli amaçlar için kullanılmak üzere sınıflandırılmasını yapabilme