Anasayfa
English
İletişim
Hızlı Erişim
Akademik Takvim
Anketler
Bilgi Edinme
Bilgi Paketi
Diş Hekimliği Fakültesi Randevu
Etkinlik Talep Formu
NOHU Login
NUBulut
Öğrenci e-posta
Personel e-posta
Telefon Rehberi
Uzaktan Eğitim Sistemi
Yemek Menü
Yemekhane Sanal Pos
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ
Bilgi Paketi
Kurum Hakkında Bilgi
Üniversite Senatosu ve Yönetim Kurulu
Organizasyon Şeması
Akademik Takvim
Genel Bilgi
Genel Giriş Koşulları
Genel Kayıt Prosedürleri
Kurallar ve Yönetmelikler
Önceki Dönemlerin Tanınması
Diploma Eki
Akademik Danışmanlık Düzenlemeleri
AKTS Kredi Dağılımı
İsim ve Adres Bilgileri
Derece Programları
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans
Doktora
Course Catalogue For Exchange Students
Öğrenciler için Genel Bilgiler
Yaşam Giderleri
Barınma Olanakları
Beslenme Olanakları
Sağlık Hizmetleri
Sigorta
Öğrenme Olanakları
Kültürel ve sosyal Faaliyetler
Sportif ve Boş Zaman Faaliyetleri
Öğrenci Kulüpleri
Uluslararası Programlar
Dil Politikası ve Kurslar
Staj
Burs Olanakları
Engelli Öğrenci Olanakları
Öğrenci İşleri
Değişim Öğrencileri için Pratik Bilgiler
Niğde'de Yaşam
HUT4035 / MEAT TECHNOLOGY
DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ
Hafta
Konular
Öğrenme Kaynakları
1
Et Bilimine Giriş
[1] Sayfa 5-22
2
Etin Eldesi Ve Değerlendirilmesi
[1] Sayfa 26-46
3
Etin Histolojik Özellikleri
[1] Sayfa 55-74
4
Etin Fiziksel Ve Kimyasal Özellikleri
[1] Sayfa 81-102
5
Et kimyası ve mikrobiyolojisi
[1] Sayfa 106-138
6
Kesimden Sonra Ette Meydana Gelen Değişiklikler
[1] Sayfa 147-189
7
Arasınav
8
Etin Muhafazası Ve İşlenmesi
[1] Sayfa 193-226
9
Sürdürülebilir Et Endüstrisinde Kullanılan Katkılar
[1] Sayfa 228-267
10
Kas proteinleri ve endüstriyel önemi
[1] Sayfa 274-312
11
Fermente et ürünleri
[1] Sayfa 316-348
12
Fermente et ürünleri
[1] Sayfa 316-348
13
Emülsifiye et ürünleri
[1] Sayfa 348-389
14
Emülsifiye et ürünleri
[1] Sayfa 348-389
Loading…