HUT4035 / MEAT TECHNOLOGY

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Et Bilimine Giriş[1] Sayfa 5-22
2Etin Eldesi Ve Değerlendirilmesi[1] Sayfa 26-46
3Etin Histolojik Özellikleri[1] Sayfa 55-74
4Etin Fiziksel Ve Kimyasal Özellikleri [1] Sayfa 81-102
5Et kimyası ve mikrobiyolojisi[1] Sayfa 106-138
6Kesimden Sonra Ette Meydana Gelen Değişiklikler[1] Sayfa 147-189
7Arasınav 
8Etin Muhafazası Ve İşlenmesi[1] Sayfa 193-226
9Sürdürülebilir Et Endüstrisinde Kullanılan Katkılar[1] Sayfa 228-267
10Kas proteinleri ve endüstriyel önemi[1] Sayfa 274-312
11Fermente et ürünleri [1] Sayfa 316-348
12Fermente et ürünleri [1] Sayfa 316-348
13Emülsifiye et ürünleri [1] Sayfa 348-389
14Emülsifiye et ürünleri [1] Sayfa 348-389