HUT6136 / BALIKÇILIKTA YAN ÜRÜN DEĞERLENDİRME

DERS HAKKINDA GENEL BİLGİLER

  
Dersin Kodu Dersin Yarıyılı/Yılı   Dersin Türü   Dersin Seviyesi   Dersin Öğretim Dili
     
  
Dersin Adı Teori Uygulama AKTS
Dersin İngilizce Adı
Dersin Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Yardımcı Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Amacı
Dersin Kısa İçeriği
Önkoşullar

DERSİN HEDEFLERİ
 
DERSİN HEDEFLERİ 
1Balıkçılık yan ürünlerinin elde edilme yöntemlerine ilişkin yorum yapabilirler
2Balık unu ve yağı üretimi hakkında detaylı bilgilere sahip olup kalite kontrol ve gıda güvenliği gibi konularda yorum yapabilirler.
3Kabuklu su ürünlerini tanıyıp yan ürünlerinde özellikle kabukların kullanımı ve kitin ile kitosan üretimi konularında bilgiye sahip olurlar.
 
DERSİN KATEGORİSİ
DERSİN KATEGORİSİ DERSİN YÜZDESİ
Meslek Bilgisi Dersleri