HUT6136 / BALIKÇILIKTA YAN ÜRÜN DEĞERLENDİRME

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
15              
2               
3 4             
4  5            
5               
6               
7               
8   5           
9               
10    4          
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

HUT6136 / BALIKÇILIKTA YAN ÜRÜN DEĞERLENDİRME
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Su ürünlerinden yan ürünlerin elde edilme yöntemlerine ilişkin yorum yapabilme becerisi
2Balık unu ve yağı üretimi hakkında detaylı bilgilere sahip olup kalite kontrol ve gıda güvenliği gibi konularda yorum yapabilme becerisi
3Kabuklu su ürünlerini tanıyıp yan ürünlerinde özellikle kabukların kullanımı ve kitin ile kitosan üretimi konularında bilgi sahibi olma