HUT6136 / BALIKÇILIKTA YAN ÜRÜN DEĞERLENDİRME

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Su ürünlerinde yan ürün tipleri.[1] – s. 1-10
2Su ürünleri avcılığı ve hasadındaki yan ürünlerin değerlendirilmesi[1] – s. 13-23
3Balık unu üretimi[1] – s. 32-48
4Balık yağı üretimi[1] – s. 53-66
5Surimi üretimi[1] – s. 71-89
6Yan ürünlerden balık kroket ve balık köfte üretimi[1] – s. 95-118
7Su ürünleri işleme endüstrisi atıklarının değerlendirilmesi[1] – s. 132-147
8Havyar işlemesi[1] – s. 149-169
9Ara Sınav 
10Kabukluların atıklarından kitin ve kitosan eldesi.[1] – s. 172-189
11Balık derisinden elde edilen ürünler[1] – s. 192-214
12Balıktan jelatin üretimi[1] – s. 215-228
13Diğer yan ürünleri işleme teknolojisi[1] – s. 241-260
14Final Sınavı