1 | Su ürünlerinde yan ürün tipleri. | [1] – s. 1-10 |
2 | Su ürünleri avcılığı ve hasadındaki yan ürünlerin değerlendirilmesi | [1] – s. 13-23 |
3 | Balık unu üretimi | [1] – s. 32-48 |
4 | Balık yağı üretimi | [1] – s. 53-66 |
5 | Surimi üretimi | [1] – s. 71-89 |
6 | Yan ürünlerden balık kroket ve balık köfte üretimi | [1] – s. 95-118 |
7 | Su ürünleri işleme endüstrisi atıklarının değerlendirilmesi | [1] – s. 132-147 |
8 | Havyar işlemesi | [1] – s. 149-169 |
9 | Ara Sınav | |
10 | Kabukluların atıklarından kitin ve kitosan eldesi. | [1] – s. 172-189 |
11 | Balık derisinden elde edilen ürünler | [1] – s. 192-214 |
12 | Balıktan jelatin üretimi | [1] – s. 215-228 |
13 | Diğer yan ürünleri işleme teknolojisi | [1] – s. 241-260 |
14 | Final Sınavı | |