HUT6141 / ET KEÇİSİ YETİŞTİRİCİLİĞİNİN TEKNİK YÖNLERİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1
2
3
4
5
6               
7               
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

HUT6141 / ET KEÇİSİ YETİŞTİRİCİLİĞİNİN TEKNİK YÖNLERİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Dünyada ve Türkiye’de sürdürülebilir et keçisi yetiştiriciliğini bilmek
2Etçi keçi ırklarını bilmek
3Etçi keçi yetiştiriciliğin teknik yönlerini analiz edebilmek
4Oğlak büyütme ve besisinin teknik yönlerini analiz edebilmek
5Keçi eti kalitesini tanımlayabilmek