1 | Dünyada ve Türkiye'de et keçisi yetiştiriciliğinin mevcut durumu | [3] s 169-174 |
2 | Sürdürülebilir Et keçisi yetiştiriciliği | [3] s 155-157; [4] s 1-26 |
3 | Etçi keçi ırkları için barınakların teknik yönleri | [4] s 223-230 |
4 | Et ırkı keçiler ve damızlık seçimi | [1] s 25-35 |
5 | Kayıt tutmanın önemi | [2] s 63-64 |
6 | Teke katım mevsimi ve aşımın planlanması | [2] s 117-126 |
7 | Gebe keçilerin doğuma hazırlanması | [1] s 37-57 |
8 | Doğumun yönetilmesi, doğum | [1] s 59-79 |
9 | Oğlak büyütmenin esasları | [1] s 61,83-91,96-97 |
10 | Doğum, sütten kesim ve sağlık koruma | [1] s 136-158 |
11 | Oğlakların, çebiçlerin ve damızlık keçilerin temel beslenme ilkleri | [1] s 104 |
12 | Keçilerde Önemli Et Kontrol Noktaları | [1] s 228-230 |
13 | Oğlak besisinin teknik yönleri | [2] s 101 |
14 | Et kalitesinin değerlendirmesi | [2] s93-94,103-108 |