HUT6141 / ET KEÇİSİ YETİŞTİRİCİLİĞİNİN TEKNİK YÖNLERİ

Kaynaklar

 
KAYNAK KİTAPLAR 
1Vincent, B., (2005). Farming Meat Goat. Breeding, Production and Marketing. ISBN 0643069569.Published by and available from Landlinks Press 150 Oxford Street Collingwood VIC 3066, Australia.
2Kaymakçı, M., (2006). Keçi Yetiştiriciliği. ISBN 9944-5334-1-6. Bornova-İzmir.
3Güney, O. (2010). Keçi Yetiştiriciliğin Bilimsel ve Teknik Esasları. Ç.Ü. Ziraat Fakültesi Genel Yayın No: 284. Ders Kitapları Yayın no: A-90. Adana
4Şengonca, M. Koşum, N. (2015). Koyun ve Keçi Yetiştirme. Keçi Yetiştirme ve Islahı. Ege Üniversitesi Ziraat Faküktesi Yayınları No:563. ISBN 978-605-338-138-9.İzmir.
5Ermias Kebreab 2011. Sustainable Animal Agriculture. Department of Animal Science University of California, Davis USA. Typeset by SPi, Pondicherry, India. Printed and bound in the UK by CPI Group (UK) Ltd, Croydon, CR0 4YY ISBN-13: 978 1 78064 042 6.