1 | Otel İşletmelerinde Servis Departmanının Yeri ve Organizasyon Yapısı | |
2 | Servis Departmanında Çalışanların Ünvanları, Görev ve Sorumlulukları | |
3 | Servis Departmanda Kullanılan Malzemeler ve Bakımı | |
4 | Alkollü ve Alkolsüz İçecekler | |
5 | Mise en Place Kavramı ve Uygulanması | |
6 | Kuver Kavramı ve Kuver Çeşitleri | |
7 | Konuğun siparişinin alınması | |
8 | Servis Usulleri | |
9 | Ziyafet Sofralarının Hazırlanması ve Servisi | |
10 | Kokteyller | |
11 | Kokteyl Uygulamaları | |
12 | Şaraplar ve Şarabın konuğa tanıtılması | |
13 | Şarabın Servisi | |
14 | Yiyecek içecek işletmelerinde uygulanan servis kalitesinin sürdürülebilirliği | |