NTO2011 / BARDA SERVİS

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Otel İşletmelerinde Servis Departmanının Yeri ve Organizasyon Yapısı 
2 Servis Departmanında Çalışanların Ünvanları, Görev ve Sorumlulukları 
3Servis Departmanda Kullanılan Malzemeler ve Bakımı 
4Alkollü ve Alkolsüz İçecekler 
5Mise en Place Kavramı ve Uygulanması 
6Kuver Kavramı ve Kuver Çeşitleri 
7Konuğun siparişinin alınması 
8Servis Usulleri 
9Ziyafet Sofralarının Hazırlanması ve Servisi 
10Kokteyller  
11Kokteyl Uygulamaları 
12Şaraplar ve Şarabın konuğa tanıtılması 
13Şarabın Servisi 
14Yiyecek içecek işletmelerinde uygulanan servis kalitesinin sürdürülebilirliği