NİĞDE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU / TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ / NTO2013 - YİYECEK İÇECEK SERVİSİ I

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
13              
2               
3               
4               
5               
6               
7               
8 5555          
9               
10               
11               
12               
13      3        
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

NİĞDE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU / TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ / NTO2013 - YİYECEK İÇECEK SERVİSİ I
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Yiyecek içecek sektörüne yönelik bilgi sahibidir.
2Servis alanları ve ekipmanlarını bilir.
3Servisle ilgili temel bilgi ve beceriye sahiptir.
4Servis tekniklerini bilir ve uygular.
5Yiyecek içecek servisi yapabilir.
6Yiyecek içecek hizmetlerinin tarihsel gelişimini bilir
7Gıda probleminin yiyecek içecek sektörüne etkisi ve sürdürülebilirlik konusunda bilgi sahibidir.