1 | Yiyecek içecek bölümünün otel işetmeciliği açısından önemi | TÜRKSOY Adnan,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankrara,2015,Ders Notları |
2 | Servis personelinin görevi,nitelikleri ve sorumlulukları | TÜRKSOY Adnan,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankrara,2015,Ders Notları |
3 | Yiyecek içecek bölümünde hijyen ve sanitasyon | TÜRKSOY Adnan,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankrara,2015,Ders Notları |
4 | Temel servis teknikleri | TÜRKSOY Adnan,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankrara,2015,Ders Notları |
5 | Servise hazırlık | TÜRKSOY Adnan,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankrara,2015,Ders Notları |
6 | Kuver çeşitleri | TÜRKSOY Adnan,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankrara,2015,Ders Notları |
7 | Ziyafet servisi | TÜRKSOY Adnan,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankrara,2015,Ders Notları |
8 | Menü çeşitleri ve dizaynı | TÜRKSOY Adnan,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankrara,2015,Ders Notları |
9 | Konuğa servis | TÜRKSOY Adnan,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankrara,2015,Ders Notları |
10 | Konuk masasında yemeklerin hazırlanması | TÜRKSOY Adnan,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankrara,2015,Ders Notları |
11 | Kahvaltı çeşitleri ve oda servisi | TÜRKSOY Adnan,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankrara,2015,Ders Notları |
12 | İçecekler ve içecek servisi | TÜRKSOY Adnan,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankrara,2015,Ders Notları |
13 | Bar bilgisi | TÜRKSOY Adnan,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankrara,2015,Ders Notları |
14 | Gıda probleminin yiyecek içecek sektörüne etkisi ve sürdürülebilirlik | Ders Notları |