| 1 | Yiyecek içecek bölümünün otel işetmeciliği açısından önemi | TÜRKSOY Adnan,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankrara,2015,Ders Notları |
| 2 | Servis personelinin görevi,nitelikleri ve sorumlulukları | TÜRKSOY Adnan,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankrara,2015,Ders Notları |
| 3 | Yiyecek içecek bölümünde hijyen ve sanitasyon | TÜRKSOY Adnan,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankrara,2015,Ders Notları |
| 4 | Temel servis teknikleri | TÜRKSOY Adnan,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankrara,2015,Ders Notları |
| 5 | Servise hazırlık | TÜRKSOY Adnan,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankrara,2015,Ders Notları |
| 6 | Kuver çeşitleri | TÜRKSOY Adnan,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankrara,2015,Ders Notları |
| 7 | Ziyafet servisi | TÜRKSOY Adnan,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankrara,2015,Ders Notları |
| 8 | Menü çeşitleri ve dizaynı | TÜRKSOY Adnan,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankrara,2015,Ders Notları |
| 9 | Konuğa servis | TÜRKSOY Adnan,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankrara,2015,Ders Notları |
| 10 | Konuk masasında yemeklerin hazırlanması | TÜRKSOY Adnan,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankrara,2015,Ders Notları |
| 11 | Kahvaltı çeşitleri ve oda servisi | TÜRKSOY Adnan,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankrara,2015,Ders Notları |
| 12 | İçecekler ve içecek servisi | TÜRKSOY Adnan,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankrara,2015,Ders Notları |
| 13 | Bar bilgisi | TÜRKSOY Adnan,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankrara,2015,Ders Notları |
| 14 | Gıda probleminin yiyecek içecek sektörüne etkisi ve sürdürülebilirlik | Ders Notları |