NİĞDE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU / TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ / NTO2013 - YİYECEK İÇECEK SERVİSİ I

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

Hafta 
Konular 
Öğrenme Kaynakları 
1Yiyecek içecek bölümünün otel işetmeciliği açısından önemiTÜRKSOY Adnan,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankrara,2015,Ders Notları
2Servis personelinin görevi,nitelikleri ve sorumluluklarıTÜRKSOY Adnan,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankrara,2015,Ders Notları
3Yiyecek içecek bölümünde hijyen ve sanitasyonTÜRKSOY Adnan,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankrara,2015,Ders Notları
4Temel servis teknikleriTÜRKSOY Adnan,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankrara,2015,Ders Notları
5Servise hazırlıkTÜRKSOY Adnan,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankrara,2015,Ders Notları
6Kuver çeşitleriTÜRKSOY Adnan,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankrara,2015,Ders Notları
7Ziyafet servisiTÜRKSOY Adnan,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankrara,2015,Ders Notları
8Menü çeşitleri ve dizaynıTÜRKSOY Adnan,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankrara,2015,Ders Notları
9Konuğa servisTÜRKSOY Adnan,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankrara,2015,Ders Notları
10Konuk masasında yemeklerin hazırlanmasıTÜRKSOY Adnan,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankrara,2015,Ders Notları
11Kahvaltı çeşitleri ve oda servisiTÜRKSOY Adnan,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankrara,2015,Ders Notları
12İçecekler ve içecek servisiTÜRKSOY Adnan,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankrara,2015,Ders Notları
13Bar bilgisiTÜRKSOY Adnan,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankrara,2015,Ders Notları
14Gıda probleminin yiyecek içecek sektörüne etkisi ve sürdürülebilirlikDers Notları