NTO2013 / YİYECEK İÇECEK SERVİSİ 1

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1              
2             
3             
4              
5              
6              
7               
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

NTO2013 / YİYECEK İÇECEK SERVİSİ 1
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Yiyecek içecek sektörüne yönelik bilgi sahibi olabilecektir
2Servis alanları ve ekipmanlarını bilir.
3Servisle ilgili temel bilgi ve beceriye sahiptir.
4Kurallarına uygun servis yapabilecektir.
5Servis tekniklerini bilir ve uygular
6İçecek servisi yapabilir
7Yiyecek içecek hizmetlerinin tarihsel gelişimini bilir
8Gıda probleminin yiyecek içecek sektörüne etkisi ve sürdürülebilirlik hakkında bilgi sahibi olabilecektir.