NİĞDE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU / TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ / NTO2014 - YİYECEK İÇECEK SERVİSİ II

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1               
2               
3               
4               
5               
6               
7               
8 555333        
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

NİĞDE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU / TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ / NTO2014 - YİYECEK İÇECEK SERVİSİ II
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Yiyecek içecek işletmelerinin örgüt yapısını bilir.
2Servis usullerini açıklayıp uygulayabilir.
3Kuver çeşitlerini bilir ve kuver açmanın kurallarını açıklayıp uygulayabilir.
4Alkollü içecekler ve servisi ile ilgili uluslararası terimleri bilir.
5Bira ve şarabın üretim ve servisi ile ilgili kurallarını bilir.
6Barda çalışırken dikkat edilmesi gereken kuralları bilir.
7Kokteyl terminolojisini bilir ve kokteyl yapma konusunda bilgi ve beceri sahibiidir.
8Sürdürülebilirlik ve gıda problemi,alternatif beslenme ve menü hazırlama konusunda bilgi sahibiidir.