1 | Sürdürülebilirlik ve gıda problemi,yiyecek ve tarım,alternatif beslenme ve menü hazırlama teknikleri. | Ders Notları |
2 | Yiyecek içecek işletmelerinin sınıflandırılması ve örgütlenmesi | KOÇAK Nilüfer,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankara,2016 |
3 | Servis personelinin görev tanımları | KOÇAK Nilüfer,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankara,2016 |
4 | Yiyecek içecek işletmelerinde kullanılan araç ve gereçler | KOÇAK Nilüfer,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankara,2016 |
5 | Serviste kullanılan malzemeler | KOÇAK Nilüfer,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankara,2016 |
6 | Yiyecek içecek işletmelerinde önhazırlık | KOÇAK Nilüfer,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankara,2016 |
7 | Kuver çeşitleri ve kuverin hazırlanması | KOÇAK Nilüfer,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankara,2016 |
8 | Servis çeşitleri | KOÇAK Nilüfer,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankara,2016 |
9 | Kahvaltı çeşitleri ve kahvaltı servisi | KOÇAK Nilüfer,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankara,2016 |
10 | Yiyecek içecek işletmelerinde hijyen | KOÇAK Nilüfer,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankara,2016 |
11 | Barın tanımı,tarihsel gelişimi ve kavramlar | KOÇAK Nilüfer,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankara,2016 |
12 | Konaklama işletmelerinde barın yeri ve önemi | KOÇAK Nilüfer,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankara,2016 |
13 | Bira ve şarabın üretimi ve servisleri | KOÇAK Nilüfer,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankara,2016 |
14 | Şarapların sınıflandırılması ve şarap servisi | KOÇAK Nilüfer,Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayıncılık,Ankara,2016 |