1 | Sürdürülebilirlik ve gıda problemi,yiyecek ve tarım,alternatif beslenme ve menü hazırlama teknikleri. | |
2 | Yiyecek içecek işletmelerinin sınıflandırılması ve örgütlenmesi | |
3 | Servis personelinin görev tanımları | |
4 | Yiyecek içecek işletmelerinde kullanılan araç ve gereçler | |
5 | Serviste kullanılan malzemeler | |
6 | Yiyecek içecek işletmelerinde önhazırlık | |
7 | Kuver çeşitleri ve kuverin hazırlanması | |
8 | Servis çeşitleri | |
9 | Kahvaltı çeşitleri ve kahvaltı servisi | |
10 | Yiyecek içecek işletmelerinde hijyen | |
11 | Barın tanımı,tarihsel gelişimi ve kavramlar | |
12 | Konaklama işletmelerinde barın yeri ve önemi | |
13 | Bira ve şarabın üretimi ve servisleri | |
14 | Şarapların sınıflandırılması ve şarap servisi | |