NTO2024 / MUTFAK ÜRÜNLERİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1              
2              
3              
4              
5              
6               
7               
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

NTO2024 / MUTFAK ÜRÜNLERİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Mutfak ve Mutfak Sanatları ile İlgili Temel Kavram
2Mutfak Ekipmanının Kullanımına İlişkin Temel Bilgi ve Beceriler
3Gıda Güvenliği
4Temel Malzeme Bilgisi ve Pişirme Teorileri
5Gastronomide Sürdürülebilirlik Kavramları