1 | Mutfak ve Mutfak Sanatları ile İlgili Temel Kavram | Ders notları |
2 | Beceri ve Teknikler | Ders notları |
3 | Ticari Matematik | Ders notları |
4 | Mutfakta Kullanılan Ölçü Birimleri | Ders notları |
5 | Gıda Güvenliği | Ders notları |
6 | Standart Reçeteler ve Menü | Ders notları |
7 | Temel Malzeme Bilgisi ve Pişirme Teorileri | Ders notları |
8 | Malzemelerin Hazırlanması ve Mutfak Organizasyonu | Ders notları |
9 | Mutfak Ekipmanının Kullanımına İlişkin Temel Bilgi ve Beceriler | Ders notları |
10 | Mutfak Ekipmanının Kullanımına İlişkin Temel Bilgi ve Beceriler | Ders notları |
11 | Satın Alma | Ders notları |
12 | Depolama | Ders notları |
13 | Mutfakta sürdürülebilirlik üzerine sorumluluk çalışmaları | Ders notları |
14 | Maliyet Kontrolü | Ders notları |