| Kazandırılacak Bilgi Ve Beceriler | Seviyesi |
1 | Yemek pişirme sanatı ve tarihsel gelişimini açıklayabilecektir | 3 |
2 | Uluslararası mutfakları açıklar | 3 |
3 | Türk mutfağını tanımlar | 3 |
4 | Yiyecek hazırlama ve yemek üretim sistemlerini açıklayabilecektir | 3 |
5 | Yiyecek üretiminde kullanılan araçları açıklar | 3 |
6 | Doğrama şekillerini yapar | 3 |
7 | Yemek üretim sistemlerini tartışır | 3 |
8 | Yiyecek pişirme yöntemlerini açıklayabilecektir | 3 |
9 | Et sularını, çorbaları,sosları yapar | 3 |
10 | Baharatlar, etler, deniz ürünleri ve hamur işlerini açıklar | 3 |
11 | Besin maddelerinin doğramaları, yemeklerin,sosların,tatlıların pişirilmesi ve teknikleri konusunda becerilerin kazandırılması | 3 |