SUT1006 / SÜT MİKROBİYOLOJİSİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Süt ve ürünlerinde mezofilik aerobik bakteri sayımı + Süt ve ürünlerinde koliform bakteri sayımı[1]S 1-10,Prof.Dr.Nezihe TUNAİL,Prof.DR.Ömer KÖŞKER,Süt Mikrobiyolojisi,ANKARA,1989
2Süt ve ürünlerinde koliform bakteri sayımı [2]S 16-21
3Süt ve ürünlerinde Enterococcus (fekal streptokok) sayımı [3]S 21
4Süt ve ürünlerinde Enterococcus (fekal streptokok) sayımı+ Süt ve ürünlerinde maya ve küf sayımı[4]S 21-35
5Süt ve ürünlerinde Salmonella aranması[5]S 35-45
6Süt ve ürünlerinde Salmonella aranması+ Süt ve ürünlerinde Staphylococcus aureus sayımı[6]S 45-47
7Süt ve ürünlerinde Clostrıdıum perfiringens sayımı+ Süt ve ürünlerinde Bacillus cereus aranması[7]S 47-48
8Süt ve ürünlerinde Bacillus cereus aranması+ Süt ve ürünlerinde Listerıa monoyctogenes sayımı[8]S 48
9Süt ve ürünlerinde Listerıa monoyctogenes sayımı+ Süt ve ürünlerinde Pseudomonas aeruginosa aranması[9]S 49-53
10Süt ve ürünlerinde Pseudomonas aeruginosa aranması+ Çiğ sütlerde mikrobiyolojik analizler[10]S 53
11Çiğ sütlerde mikrobiyolojik analizler+ Sütte Mikrobiyolojik Analizler[11]S 55
12Sütte Mikrobiyolojik Analizler[12]S 55-59
13Süt ürünlerinde mikrobiyolojik analizler[13]S 59-63
14Süt ürünlerinde mikrobiyolojik analizler[14]S 63-66