| Kazandırılacak Bilgi Ve Beceriler | Seviyesi |
1 | Kremanın Tanımı ve Özellikleri | 3 |
2 | Krema Üretim Akım Şeması | 3 |
3 | Çiğ Süte Uygulanan Ön İşlemler | 3 |
4 | Sütün Isıtılması | 3 |
5 | Süt Miktarının Ayarlanması | 3 |
6 | Seperatör Sıcaklığının Ayarlanması | 3 |
7 | Süt Yağının Ayrılması | 3 |
8 | Seperatör kullanmak | 3 |
9 | Yağ tayini yapmak | 3 |
10 | Santrifüj kullanmak | 3 |
11 | Kremanın Soğutulması | 3 |
12 | Kremayı Olgunlaştırmanın Amaçları | 3 |
13 | Krema Olgunlaştırmada Kullanılan Alet ve Ekipmanlar | 3 |
14 | Olgunlaştırma Yöntemleri | 3 |
15 | Tereyağı Starter Kültürleri | 3 |
16 | Olgunlaştırma Asitliğinin Tereyağına Etkisi | 3 |
17 | Terazi kullanmak | 3 |
18 | Kültür hazırlamak | 3 |
19 | Kültür ilave etmek | 3 |
20 | pH metre kullanmak | 3 |