SUT2014 / ÖZEL SÜT ÜRÜNLERİ

DERS HAKKINDA GENEL BİLGİLER

  
Dersin Kodu Dersin Yarıyılı/Yılı   Dersin Türü   Dersin Seviyesi   Dersin Öğretim Dili
     
  
Dersin Adı Teori Uygulama AKTS
Dersin İngilizce Adı
Dersin Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Yardımcı Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Amacı
Dersin Kısa İçeriği
Önkoşullar

DERSİN HEDEFLERİ
 
DERSİN HEDEFLERİ 
1Yeni ürünler hakkında bilgi vermek
2Ürünlerin kalite kusurları hakkında bilgi vermek
3Yeni süt ürünlerinin üretim tekniği hakkında bilgilendirmek
4Bütün süt ürünlerinde oluşabilecek kalite kusurları ve nedenleri hakkında bilgilendirmek
5Oluşabilen kalite kusurlarını analizlerle ortaya çıkarmalarını sağlamak
6Süt işletmelerinde çalışabilecek dononımlı öğrenciler oplarak mezun etmek
 
DERSİN KATEGORİSİ
DERSİN KATEGORİSİ DERSİN YÜZDESİ
Meslek Bilgisi Dersleri