SUT2014 / ÖZEL SÜT ÜRÜNLERİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Besleyici Amaçla Takviye Edilen Süt Üretimi+[1]S 1
2Sunum Amaçlı Takviye Edilen Süt Üretimi [1]S 8
3Sağlık Nedeni İle Takviye Edilen Sütler[1]S 26
4Rekombine Sıvı Sütler[1]S 33
5Rekombine Peynir Üretimi +Rekombine Yoğurt Üretimi[1]S 74-78
6Rekombine Yoğurt Üretimi İmitasyon Peynir Üretimi[1]S 68-89
7İmitasyon Peynir Üretimi[1]S 99
8İmitasyon Yağ Üretimi[1]S 102-117
9Bebek mamaları[1]S 117-139
10Süt Proteini ürünleri[1]S 139- 144
11Süt Proteinleri Üretimi[1]S 144-163
12Süt proteinlerinin işlevsel özellikleri ve kullanım alanları[1]S 163-177