1 | Besleyici Amaçla Takviye Edilen Süt Üretimi+ | [1]S 1 |
2 | Sunum Amaçlı Takviye Edilen Süt Üretimi | [1]S 8 |
3 | Sağlık Nedeni İle Takviye Edilen Sütler | [1]S 26 |
4 | Rekombine Sıvı Sütler | [1]S 33 |
5 | Rekombine Peynir Üretimi +Rekombine Yoğurt Üretimi | [1]S 74-78 |
6 | Rekombine Yoğurt Üretimi İmitasyon Peynir Üretimi | [1]S 68-89 |
7 | İmitasyon Peynir Üretimi | [1]S 99 |
8 | İmitasyon Yağ Üretimi | [1]S 102-117 |
9 | Bebek mamaları | [1]S 117-139 |
10 | Süt Proteini ürünleri | [1]S 139- 144 |
11 | Süt Proteinleri Üretimi | [1]S 144-163 |
12 | Süt proteinlerinin işlevsel özellikleri ve kullanım alanları | [1]S 163-177 |