USD3072 / BESİN VE PERSONEL HİJYENİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1              
2              
3              
4              
5              
6              
7               
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

USD3072 / BESİN VE PERSONEL HİJYENİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
11. Dezenfeksiyon, sanitasyon ve hijyen arasındaki ilişkiyi kurar
22. Personel hijyeninin önemini analiz eder
33. Hijyenik bir personel olmanın kurallarını uygulamalı olarak değerlendirir
44. Besin maddelerinin genel özelliklerini değerlendirir
55. Besin maddelerinin bozulmasına neden olan etmenleri analiz eder.
66. Besinleri hazırlamada uygulanan hijyen kurallarını tanımlar