| 1 | Diyetetik biliminin tanımı, önemi ve tarihçesi | |
| 2 | Diyetetik uygulamalarında ulusal ve uluslararası kurum ve sağlık otoriteleri | |
| 3 | Beslenme durumunun değerlendirilmesi-I | |
| 4 | Beslenme durumunun değerlendirilmesi-II | |
| 5 | Enerji dengesi ve vucüt ağırlığı denetimi-I | |
| 6 | Enerji dengesi ve vucüt ağırlığı denetimi-II | |
| 7 | Diyetetik ve beslenme kılavuzları-I | |
| 8 | Diyetetik ve beslenme kılavuzları-II | |
| 9 | Diyabet yönetiminde diyetetik uygulamaları | |
| 10 | Kardiyovasküler hastalıklarda diyetetik uygulamaları | 2021 Dietary Guidance to Improve Cardiovascular Health: A Scientific Statement From the American Heart Association |
| 11 | Onkolojide ve farklı yaşam dönemlerinde diyetetik uygulamaları | ESPEN practical guideline: Clinical Nutrition in cancer; ESPEN practical guideline: Clinical Nutrition in cancer |
| 12 | Klinik nütrisyonda sürdürülebilirlik ve kişiselleştirilmiş diyetler | |
| 13 | Örnek makale sunumları-I | |
| 14 | Örnek makale sunumları-II | |