2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programından 2023/2 Dönemi Bilimsel Değerlendirme Sonuçlarına göre 1 projemiz destek hakkı kazanmıştır.

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2023/2 dönemi kapsamında yapılan başvuruların destek sonuçları neticesinde  bölümümüz Elektronik Teknolojisi programında danışmanlığını bölümümüz Öğretim elemanı Öğr.Gör. Cem Sakarya'nın yaptığı ve bölümümüz öğrencilerinden Salim Erkan Çetin ve Salim Berat Selcik tarafından yürütülecek olan "Mikrodenetleyici Tabanlı İşitme-Görme Engelli Kablosuz Beyaz Baston" isimli proje destek hakkı kazanmıştır. Öğretim elemanımızı ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.