NİĞDE VOCATIONAL SCHOOL OF SOCIAL SCIENCES / COOKERY / ASC2009 - CUISINE OF GARDE-MANGER

Contents Of The Courses in a weekly Period

Week 
Subjects 
Sources 
1Cold Kitchen in Food and Beverage FacilitiesUygulamalı Soğuk Mutfak - Nilüfer Şahin Perçin, Ceyhun Uçuk, Gülcan Dagaşan
2Hygiene and Sanitation in the Cold KitchenUygulamalı Soğuk Mutfak - Nilüfer Şahin Perçin, Ceyhun Uçuk, Gülcan Dagaşan
3Cold Sauces and Soup VarietiesUygulamalı Soğuk Mutfak - Nilüfer Şahin Perçin, Ceyhun Uçuk, Gülcan Dagaşan
4CheesesUygulamalı Soğuk Mutfak - Nilüfer Şahin Perçin, Ceyhun Uçuk, Gülcan Dagaşan
5Breadsticks, Crackers, ChipsUygulamalı Soğuk Mutfak - Nilüfer Şahin Perçin, Ceyhun Uçuk, Gülcan Dagaşan
6CanapésUygulamalı Soğuk Mutfak - Nilüfer Şahin Perçin, Ceyhun Uçuk, Gülcan Dagaşan
7SandwichesUygulamalı Soğuk Mutfak - Nilüfer Şahin Perçin, Ceyhun Uçuk, Gülcan Dagaşan
8SaladsUygulamalı Soğuk Mutfak - Nilüfer Şahin Perçin, Ceyhun Uçuk, Gülcan Dagaşan
9Appetizers and EzmesUygulamalı Soğuk Mutfak - Nilüfer Şahin Perçin, Ceyhun Uçuk, Gülcan Dagaşan
10Piyaz and PilakisUygulamalı Soğuk Mutfak - Nilüfer Şahin Perçin, Ceyhun Uçuk, Gülcan Dagaşan
11Olive Oil DishesUygulamalı Soğuk Mutfak - Nilüfer Şahin Perçin, Ceyhun Uçuk, Gülcan Dagaşan
12Pâté, Terrine, and GallentineUygulamalı Soğuk Mutfak - Nilüfer Şahin Perçin, Ceyhun Uçuk, Gülcan Dagaşan
13Local Offal AppetizersUygulamalı Soğuk Mutfak - Nilüfer Şahin Perçin, Ceyhun Uçuk, Gülcan Dagaşan
14Open BuffetUygulamalı Soğuk Mutfak - Nilüfer Şahin Perçin, Ceyhun Uçuk, Gülcan Dagaşan