NİĞDE VOCATIONAL SCHOOL OF SOCIAL SCIENCES / TOURISM AND HOTEL MANAGEMENT / NTO1014 - FOOD AND BEVERAGE SERVICE

Contents Of The Courses in a weekly Period

Week 
Subjects 
Sources 
1SUPERVISION OF FOOD AND BEVERAGE SERVICE Oğan Yener (2021). Yiyecek İçecek Hizmetleri
2FOOD AND BEVERAGE SECTORŞengül Serkan (2020). YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ Klasik ve Modern Yaklaşım
3FOOD AND BEVERAGE SERVICE STAFFŞengül Serkan (2020). YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ Klasik ve Modern Yaklaşım
4FOOD AND BEVERAGE SERVICE STAFFŞengül Serkan (2020). YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ Klasik ve Modern Yaklaşım
5FOOD AND BEVERAGE SERVICE STAGES AND EQUIPMENT Şengül Serkan (2020). YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ Klasik ve Modern Yaklaşım
6MENU INFORMATION AND PLANNING Şengül Serkan (2020). YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ Klasik ve Modern Yaklaşım
7BEVERAGES AND BEVERAGE SERVICE Şengül Serkan (2020). YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ Klasik ve Modern Yaklaşım
8SERVICE STAGES (TABLE SERVICE & SELF-SERVICE) Şengül Serkan (2020). YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ Klasik ve Modern Yaklaşım
9SPECIAL SERVICE TYPES Oğan Yener (2021). Yiyecek İçecek Hizmetleri
10ADVANCED SERVICE TECHNIQUES Oğan Yener (2021). Yiyecek İçecek Hizmetleri
11PROTOCOL SERVICE Oğan Yener (2021). Yiyecek İçecek Hizmetleri
12PROTOCOL SERVICE Oğan Yener (2021). Yiyecek İçecek Hizmetleri
13EVENT (BANQUET) SERVICE Oğan Yener (2021). Yiyecek İçecek Hizmetleri
14SUPERVISION OF FOOD AND BEVERAGE SERVICE Oğan Yener (2021). Yiyecek İçecek Hizmetleri