| 1 | SUPERVISION OF FOOD AND BEVERAGE SERVICE | Oğan Yener (2021). Yiyecek İçecek Hizmetleri |
| 2 | FOOD AND BEVERAGE SECTOR | Şengül Serkan (2020). YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ Klasik ve Modern Yaklaşım |
| 3 | FOOD AND BEVERAGE SERVICE STAFF | Şengül Serkan (2020). YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ Klasik ve Modern Yaklaşım |
| 4 | FOOD AND BEVERAGE SERVICE STAFF | Şengül Serkan (2020). YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ Klasik ve Modern Yaklaşım |
| 5 | FOOD AND BEVERAGE SERVICE STAGES AND EQUIPMENT | Şengül Serkan (2020). YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ Klasik ve Modern Yaklaşım |
| 6 | MENU INFORMATION AND PLANNING | Şengül Serkan (2020). YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ Klasik ve Modern Yaklaşım |
| 7 | BEVERAGES AND BEVERAGE SERVICE | Şengül Serkan (2020). YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ Klasik ve Modern Yaklaşım |
| 8 | SERVICE STAGES (TABLE SERVICE & SELF-SERVICE) | Şengül Serkan (2020). YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ Klasik ve Modern Yaklaşım |
| 9 | SPECIAL SERVICE TYPES | Oğan Yener (2021). Yiyecek İçecek Hizmetleri |
| 10 | ADVANCED SERVICE TECHNIQUES | Oğan Yener (2021). Yiyecek İçecek Hizmetleri |
| 11 | PROTOCOL SERVICE | Oğan Yener (2021). Yiyecek İçecek Hizmetleri |
| 12 | PROTOCOL SERVICE | Oğan Yener (2021). Yiyecek İçecek Hizmetleri |
| 13 | EVENT (BANQUET) SERVICE | Oğan Yener (2021). Yiyecek İçecek Hizmetleri |
| 14 | SUPERVISION OF FOOD AND BEVERAGE SERVICE | Oğan Yener (2021). Yiyecek İçecek Hizmetleri |