AW/22-23 WOMEN’S FASHION TREND SUNUMU


MOTAD Moda ve Tasarım Derneği’nin üniversitelerle işbirliği projeleri kapsamında üçüncüsünü düzenlediği “AW/22-23 WOMEN’S FASHION TREND SUNUMU” başlıklı etkinlik, 27 Mayıs Cuma günü saat 20:00’da çevrim içi ortamda gerçekleştirildi.

Türkiye’deki 30’un üzerinde üniversiteden Tekstil ve Moda Tasarımı, Moda Tasarımı ve Tekstil Tasarımı bölüm ve programlarındaki öğretim elemanları ve öğrencilerin katılım sağladığı etkinliğin bölümümüz moderatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Menekşe Sakarya yürüttü. Etkinliğin başında Moda ve Tasarım Derneği Kurucu Başkanı Betül Eren Işık açılış konuşması yaptı. Daha sonra sırayla üniversitelerin moderatörleri de trend sunumunun öğrencilere olan katkısından ve öneminden bahsettiler.

Moda Tasarımcısı ve Trend Danışmanı Yeşim Özdemir, 2022-2023 yılı sonbahar ve kış dönemine yönelik renk, doku, siluetler ve detayları hakkında trend analizleri sunumu gerçekleştirdi ve makro trendler hakkında bilgi verdi. Yoğun ilgi ile takip edilen etkinlik, soru cevap bölümü ile sona erdi.