Niğde AK Parti Milletvekili Uzkurt ve İl Teşkilatından Rektörümüze Ziyaret

Niğde AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, İl Başkanı Nuri Ayduğan, Niğde AK Parti Milletvekili Adayı ve İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Baloğlu ile İl Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Temur, Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’ya ziyarette bulundular.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, nazik ziyaretleri ve destek sözleri dolayısıyla başta Niğde AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt olmak üzere heyete teşekkür etti. Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu açıklamalarının devamında Niğde’nin tanıtımına ve gelişimine katkı sağlayacak çalışmalarda Üniversite olarak her zaman ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade etti.

Sıcak karşılamaları ve dostane sözleri dolayısıyla Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’ya teşekkür eden Niğde AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt ise Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinin son dönemde büyük bir gelişim içinde olduğunu ifade ederek “Üniversitemize bizler de elimizden gelen destek ve katkıyı sunmaya hazırız.” sözlerini kullandı.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.