Sürekli İşçi Alımına ilişkin, Mülakat Sınavına Girmeye Hak Kazanan Kesin Aday Listesi

Üniversitemize, 657 sayılı Kanun’un 4’üncü maddesi (D) fıkrası kapsamında Üniversitemize alınacak olan engelli ve eski hükümlü sürekli işçilere (Çiftlik İşçisi ve Temizlik İşçisi) ilişkin belirleneceği, mülakat sınavına katılma başvuru süresi sona ermiştir.

Adayların Değerlendirme Sonuç Listesi için tıklayınız.

Mülakat Sınavına Katılmaya Hak Kazanan Adayların Kesin Listesini görmek için tıklayınız.

Mülakat Sınavı Üniversitemiz Merkez Yerleşke içerisinde bulunan Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezinde, 14.06.2024 Cuma günü saat 10.00’da yapılacaktır. Sınava katılacak adaylar belirtilen yerde saat 10.00’da hazır bulunacaklardır, sınav yerine geç gelen adaylar sınava alınmayacaktır.