Bor Kampüsümüzde Fidan Dikme Etkinliği Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Bor Yerleşkesinde fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi.

Üniversitemiz tarafından organize edilen fidan dikimi etkinliğine, Niğde AK Parti Milletvekili Yavuz Ergun, Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu ve eşi Öğr. Gör. Dilek Yaprak Uslu, Bor Belediye Başkanı Serkan Baran ve çok sayıda akademisyen, idari personel ile öğrencilerimiz katıldı.

Bor Yerleşkesinde gerçekleşen ağaç dikiminin ardından açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, doğayla iç içe kampüs vizyonunu üniversitemizin tüm kampüslerinde sürdürülebilir hale getirmeyi hedeflediklerini ifade ederek dikilen sedir, ladin, karaçam ve ardıç türlerinden oluşan toplam 500 çam fidanı ile üniversitemizin her zaman olduğu gibi yine geleceğe nefes olduğunu söyledi. Rektörümüz bu değerli ve anlamlı etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.

Son Güncelleme Tarihi:29.12.2022