Üniversitemiz Merkez Yerleşkesinde Bisiklet Şenliği

Atık Yönetim Koordinatörlüğü ve Sıfır Atık Kulübü’nün organize etmiş olduğu “Sürdürülebilir Kampüs, Sıfır Karbon İçin Haydi Sen de Bize Katıl” Bisiklet Şenliği, Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü, Üniversitemiz Atık Koordinatörü Doç. Dr. Ece Ümmü Deveci, Görsel Sanatlar Kulübü Danışmanı Doç. Dr. Şemsi Altaş'ın katılımı ile Merkez Yerleşkemizde gerçekleştirildi.
Etkinliğe çok sayıda öğrenci ve bisiklet tutkunu ilgi gösterirken, program sonunda bir açıklama yapan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, bu tarz etkinliklerin devamının geleceğini ve sıfır karbon bilincinin öğrencilerimize yayılabilmesinde bisiklet etkinliğinin önemli olduğunu belirtti.
Etkinlik kapsamında öğrencilerimiz, kampüs etrafında yaptıkları gezi ile hem üniversitenin güzelliklerini keşfederken hem de üniversitemizin Atık Getirme Merkezini de detaylıca gezme fırsatı buldular. Etkinliğe katılan öğrencilere böylelikle “Sağlıklı yaşam ve doğa ile sıfır karbon bilinci” aşılandı.

Son Güncelleme Tarihi:29.12.2022