Geleceğin Hâkim ve Savcı Adaylarından Rektöre Ziyaret

Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, geleceğin hâkim ve savcıları olmak isteyen ilkokul öğrencilerini makamında kabul etti.

Öğrencilerin kendileri için hazırlanan hâkim ve savcı cübbelerini giyerek geldikleri ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Adnan Görür, kendilerine küçük yaşta hedef koymaları ve kararlılıkları nedeniyle öğrencileri kutladıktan sonra “Umarım amacınıza ulaşırsınız” dedi.

Gelecekte savcı ve hâkim olduklarında neler yapacakları hakkında bilgiler veren öğrenciler Rektör Görür’den tavsiyeler aldı.

Adaleti sağlamak ve doğru kararlar almak için hâkim ve savcı olmak istediklerini belirten öğrenciler Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür’e kitap hediye etti.

Ziyaret sonunda Rektör Görür de öğrencileri tebrik ederek onlara başarılar diledi ve kendilerine çeşitli hediyeler takdim etti.