İl Jandarma Komutanından Veda Ziyareti

Niğde’deki görev süresi sona eren ve Sivas İl Jandarma Komutanlığına atanan Niğde İl Jandarma Komutanı J.Albay İdris Tataroğlu, Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar’a veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Kahraman Şehit Ömer Halisdemir’in memleketinde görev yapmanın kendileri için büyük bir gurur olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan J.Albay İdris Tataroğlu, bu süreçte üniversite ile de uyum içerisinde çalıştıklarını ifade ederek Rektör Kar’a yaptıkları çalışmalar için teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar ise; Niğde’de yapmış olduğu başarılı ve değerli çalışmalar dolayısıyla Niğde İl Jandarma Komutanı J.Albay İdris Tataroğlu’na teşekkür etti ve yeni görev yerinde başarılar diledi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret, fotoğraf çekimiyle son buldu.