Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Dönmez ile Adalet Komisyonu Başkanı Dadal’dan, Rektör Kar’a Ziyaret

Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez ile Adalet Komisyonu Başkanı Ömer Dadal, Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette; üniversitenin gelişimi hakkında bilgiler aktaran Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, yapılan çalışmalar ve projelerden de bahsetti. Rektör Kar ayrıca, iadeiziyaretten dolayı Adalet Komisyonu Başkanı Ömer Dadal’a teşekkürlerini sundu.

Niğde’nin kalkınmasında üniversitenin önemli bir etken olduğunu belirten Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez ile Adalet Komisyonu Başkanı Ömer Dadal, başarılı çalışmalarından dolayı Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar’ı tebrik etti.

Ziyaret, karşılıklı iyi dilek temennilerinin sunulmasının ardından sona erdi.