Organ Bağışı Haftası Etkinliklerine Katılan Öğrencilere Teşekkür Belgesi

Ömer Halisdemir Üniversitesi Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik ve Ebelik Bölümü öğrencilerine Niğde İl Sağlık Müdürlüğü tarafından teşekkür belgesi verildi.

Organ Bağışı Haftası etkinlikleri münasebetiyle 03- 09 Kasım tarihleri arasında Ömer Halisdemir Meydanında açılan stantlarda aktif olarak görev alarak Niğde halkını konuyla ilgili bilgilendiren ve farkındalık yaratan öğrenciler, bin 640 kişiyi organ bağışı konusunda teşvik ederek katkı sağladı.

Öğrencilerin üstün çabalarını ödüllendirmek için Niğde İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hazırlanan teşekkür belgeleri, Niğde İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Banu Candan Yılmaz ve Hemşire Zeynep Ayça Üstüntaş tarafından Ömer Halisdemir Üniversitesi Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Semra Kocaöz’ün makamında takdim edildi.